Reparasjon av småskader

Skader eller riper i bilen din? Kontakt oss.

Våre tjenester

Reparasjon av småskader

Vi tilbyr rask og rimelig reparasjon av små lakkskader. Har du for eksempel fått en skade på hjørnet av støtfangeren, vil det være mulig å begrense reparasjonen til det skadede området. Ved ordinær reparasjon ville hele støtfangeren blitt lakkert. Vår kompetanse gir deg et kostnadsbesparende alternativ som i tillegg tar kort tid. Vårt profesjonelle lakkeringsanlegg ivaretar strenge krav om miljø og sikkerhet

Kontak oss

Oppretting av småbulker

Dersom lakken ikke er skadet, kan dette være et godt alternativ til kostbare lakkeringsjobber. Bulkene masseres eller dras ut ved hjelp av spesialverktøy. Vanligvis har denne reparasjonen lavere kostnad enn egenandel ved bruk av forsikring.

Har du vært uheldig? Ta kontakt med oss.

Parkeringsbulk

Har du fått en irriterende parkeringsbulk? Har naboen vært uforsiktig og slått bildøren inn i din bil? Fortvil ikke! Bilskader trenger ikke å koste skjorta.
Massering av parkeringsbulk
En parkeringsbulk kan rettes med spesialtilpassede verktøy der vi masserer ut skaden. Så lenge lakken ikke er skadet er det heller ikke behov for kostbar lakkering.


Trenger ikke koste så mye

En normal parkeringsbulk på størrelse med en 20-kroning koster fra 1 250,- å få reparert.

Støtfangerhjørne

Har du vært uheldig og fått skade på et støtfangerhjørne? Fortvil ikke, vi utfører både raske og billige reparasjoner.
Vi fokuserer på å gjøre reparasjonen så liten som mulig, noe som gjenspeiler seg i tidsforbruk og pris. I de fleste tilfeller kan vi reparere og lakkere kun det området som er skadet slik at du slipper å bruke penger på kostbare deler eller lakkering av hele støtfangere

Slitte og stripete lykter

Lyktene på bilen kan bli slitt og ripete over tid. Istedenfor å kjøpe nye kan de repareres hos oss.

Lykter på bilen kan bli slitte og ripete over tid. Regn, snø, vind, salt og støv pisker mot lyktene når vi er ute og kjører noe som gjør glassene matte. Dette fører igjen til at mengden lys som slippes gjennom lykten reduseres.

Fått mangel på EU-kontroll?
Ved EU-kontroll testes lyktene på bilen. Dersom disse er slitte kan det føre til at bilen ikke blir EU-godkjent, da det medfører dårligere sikt og økt trafikkfare.
Kan repareres

Dersom du har fått mangellapp på grunn av slitte lykteglass eller skadet lykt, trenger du ikke alltid å kjøpe ny. Vi kan tilby reparasjon og lakkering av lykteglass, fester og braketter.

Timebestilling

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg med en passende time.