Lakkering

Få 3-stegs lakkbehandling. Kun 4000 kr.

Våre tjenester

Lakkering

Vi lakkerer både små og store lakkskader på din bil og vil alltid levere topp kvalitet i forhold til produsentene sine krav med lakksystem fra Glasurit. Vi kan tilby alt fra omlakkering og hellakkering av din bil til flekk-lakkering. All lakkering utføres i en topp moderne lakkeringshall hvor din bil blir ivaretatt.

Kontakt oss

Hellakkering eller bare noen små riper i lakken

Uansett om du bare har fått noen små riper i lakken, eller trenger hellakkering av bilen så kan vi hjelpe deg. Vi lakkerer alle biler i henhold til produsentene sine krav til fargegjenvinning. Det skal lønne seg å benytte Haugland Automobil AS.

Vedlikehold av ny lakk

Nylakkerte flater trenger 4 uker til etterherding. I denne perioden må du være spesielt forsiktig og all vask av bilen bør utføres for hånd med lunkent vann. Maskinvask eller høytrykkvask i denne perioden kan skade lakken. Montering av takstativ, dekortape eller magnetskilt bør foretas først etter lakken er gjennomherdet.

Timebestilling

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg med en passende time.

Vi holder stengt fredag 30. september grunnet fagdag. Benytt online skjema for booking av time. Vi er tilbake som normalt mandag 3. oktober.