Karosseriskade og biloppretting

Få gratis taksering. Bestill time nå. 

Våre tjenester

Karosseriskade og biloppretting

Har du vært uheldig og fått en karosseriskade på din bil så har du kommet til riktig sted. Haugland Automobil AS har ansatte med lang erfaring av alle typer karosseriskader og gir deg et gratis overslag på pris.

Om karosseriskade og biloppretting

For å kunne utbedre skader og strukturskader i bilens karosseri, skal man inneha kompetanse og opplæring i de forskjellige materialene som et karosseri er sammensatt av. Ingen karosserier er like og alle fabrikantene har egne arbeidsmanualer for sine merker og typer. Disse manualene er et viktig verktøy vi selvfølgelig benytter oss av ved utbedring av hver enkelt skade, og spesielt på strukturskader.

Kontakt oss

Gratis taksering

Gratis taksering, avtalt tid og pris, samt garanti på utført arbeid. Vi vil gjengjelde din tillit ved valg av vårt verksted ved å levere til avtalt tid og pris, og selvfølgelig stiller vi garanti for utført arbeid.
Kontakt oss for en avtale eller bestill time for gratis taksering og pris på utbedring av din karosseriskade eller annen biloppretting

Bestill time

Fritt verkstedsvalg ved karosseriskade

Det er fritt verkstedvalg for bilskademarkedet i Norge. For deg som kunde innebærer det at du nesten uten unntak kan velge ditt verksted for utbedring av din bilskade, uavhengig av hvilket selskap du har, og forsikringsselskapets ønske om at du skal bruke akkurat det verkstedet som selskapet ønsker å styre bilskaden din til.

Utvikling av karosseri

Utviklingen av karosseri er kommet dit at vi ikke lenger bare har en stålkvalitet å forholde oss til, men et stort utvalg, også av komposittmaterialer som det kreves fagkunnskap for. Det kan være liming, klinking, forskjellige sveisemetoder og lodding/brazing. En fagkunnskap som vi og våre medarbeidere er kompetente til å utføre, for å ivareta bilens opprinnelige konstruksjon og sikkerhet og ikke minst garantivilkårene.

Timebestilling

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg med en passende time.