Dekk og felger

Bytte dekk? Dekkskift nå kun 450 kr.

Våre tjenester

Dekk og felger 

Vi hjelper deg med dekk og felger til stort sett alle biltyper, samt hjulskift og sikker lagring i vårt dekkhotell. Hos oss finner du sommerdekk og vinterdekk fra svært mange forskjellige dekkfabrikanter. Dette sikrer at vi kan levere dekk som passer akkurat din bil! 

Kontakt oss

Dekk og felger av kvalitet

Vår bredde i utvalget sikrer også at du som kunde skal kunne velge blant alt fra «årets testvinnere» til de noe billigere dekkene. Uavhengig av pris ønsker vi å levere produkter med god kvalitet.

Du kan lese mer om de forskjellige mønstrene fra våre dekkfabrikanter og husk også at du kan bruke våre «Søk med skiltnummer» eller «Søk uten skiltnummer» for å finne dekk som passer din bil i henhold til informasjonen i vognkortet følg denne linken

Finn dekk til din bil

Vi er en autorisert Super Dekk Service forhandler

Vi er en offisiell forhandler av Super Dekk Service, en Skandinavisk dekkjede som ble startet i Norge i 1988. Ved å samarbeide med Super Dekk Service kan vi tilby våre kunder dekk og felger av høy kvalitet, til meget fordelaktige priser.
Du kan lese mer om vårt store dekkutvalg på Super Dekk Service sine nettsider.

Få nyttige tips!

Finn felger til din bil

Super Dekk Service fører et bredt utvalg av prisgunstige kvalitetsfelger som passer de fleste bilmodeller!

Vi har et stort utvalg av felgdesign i mange forskjellige boringer og innpress, noe som gjør at vi kan levere felger som passer de fleste bilmodeller. Hele utvalget fra våre leverandører finner du i link under. Ønsker du å se felgene på din bil, anbefaler vi alushow. Der kan du prøve forskjellige felgdesign i ulike størrelser og se hvordan det vil se ut ferdig montert.

Dersom du ikke kjenner til hvilke boringer og innpress din bil krever, anbefaler vi å gjøre et søk i vår vognliste «FELG SØK» for å finne felger som passer din bil.

Se alufelgene på din bil

Sjekk ut vårens katalog for dekk og felg!

Timebestilling

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg med en passende time.