Bytte frontrute

Fått steinsprut? Vi kan bytte frontruten din.

VÅRE TJENESTER

Bytte frontrute

Visste du at vi kan reparere steinsprutskader og bytte frontrute på bilen din? Så lenge du har kasko eller delkasko, er det ingen kostnad for deg å utbedre steinsprut hos Haugland Automobil AS. Ved bytte av frontrute betaler du samme egenandel uansett hvilket verksted du bruker. Vi kan reparere de fleste steinsprutskader raskt og enkelt. Bilen blir like sikker som før, og skaden vil knapt være synlig etterpå.

Kontakt oss

Reparer frontruten i tide

En steinsprutskade er starten på en sprukket frontrute. Vekslingen mellom kaldt og varmt vær innebærer en ekstra belastning på frontruter. Som bileier er det viktig at du ikke lar det gå for lang tid før skaden utbedres – en steinsprutskade vil nemlig sprekke opp ytterligere hvis du lar den være. Blir skaden for stor kan det bli umulig å reparere den, og i så fall må hele ruten skiftes. Derfor er det viktig å reparere frontrute i tide. En skadet frontrute er farlig for trafikksikkerheten, spesielt ved kjøring om natten eller ved lav sol.

NB! Last ned og fyll ut skademeldingsskjema før
verkstedstimen din.

Toppmoderne utstyr ved bytte av frontrute

Vi bruker samme leverandører som fabrikken med nøyaktig passform, korrekt farge og riktig tykkelse. Frontruten er en bærende del av karosseriet i bilen og en viktig del av sikkerheten. Derfor er det viktig å velge frontruter i samsvar med fabrikantens krav, som monteres av faglærte mekanikere.

Vi bruker toppmoderne utstyr for å kalibrere ved skifte av frontrute. En rekke nye bilmodeller har et montert kamera på frontruten som sender opplysninger til sikkerhetssystemene på bilen. Dersom hele ruten må byttes ut, må dette kameraet kalibreres på nytt.

Timebestilling

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg med en passende time.