Bilverksted og service

Bilservice? Få pristilbud i dag. 

Våre tjenester

Bilverksted og service

Vi har utdannede og hjelpsomme fagfolk som jobber med alle bilmerker, fossil/hybrid og el bil. Vi bruker bare OE deler. Dette sikrer at bilen din holder den samme høye kvaliteten lengre.

Vi garanterer at du ikke må betale mer enn den prisen vi har avtalt, og at vi blir ferdig til avtalt tid.

Kontakt oss

Dette sjekkes når bilen din er på service

Hva som gjøres ved en rutinemessig service, varierer etter serviceintervall, bilmerke og bilmodell. For bensin- og dieselbiler innebærer en service som regel:

• Kontroll av vindusviskere
• Dekk
• Hjuloppheng
• Lys
• Eksosanlegg
• Diagnose
• Skifte av olje og filter
• Skifte av pollenfilter
• Kontroll av bremser
• Sjekk/skifte av tennplugger, bremsevæske, frostvæske og girolje
• Reimer
• Testtur

Derfor bør du levere bilen jevnlig på verksted for service

En bil som blir tatt vare på, varer rett og slett lenger. En service gir deg også en ekstra trygghet som sjåfør når du vet du kjører en sikker bil som er sjekket av fagfolk.

1

Du sikrer garanti og reklamasjonsrett

Å følge bilens serviceprogram sikrer garanti og reklamasjonsrettigheter på bilen din. En bil med et servicehefte som vitner om regelmessig service holder også verdien på bilen oppe og kan sørge for et enklere salg til en bedre pris.

2

Service på bilen forebygger

Bilen din blir kontinuerlig utsatt for store og små påkjenninger ved bruk, og den utsettes for slitasje fra vær og vind. Små uregelmessigheter og feil kan fort vokse seg store. Det kan være fristende å utsette slike reparasjoner, men det kan koste deg dyrt og ikke minst gå ut over driftssikkerheten.

3

Slitte deler blir bytter i tide

Bilen blir sjekket etter produsentens serviceskjema, som består av en rekke punkter. Deler vi oppdager slitasje på blir byttet ut. Alt av utskifting og eventuelt andre reparasjonskostnader blir du informert om i god tid, slik at du får tatt en avgjørelse i samråd med oss.

Behold garantien. Ta servicen hos oss.

Hvor ofte skal bilen på service

Nye biler sier som regel fra når det er på tide med service. Er du registrert i vårt serviceprogram, og har en bil som ikke melder fra, kaller vi deg inn. Hvor ofte du blir kalt inn varierer fra bilmerke og bilmodell, men det vanligste er hvert år eller etter et visst antall kjørte kilometer.

Service er ikke det samme som EU-kontroll

En EU-kontroll er en sikkerhets- og miljøsjekk av bilen din og lovpålagt. Service er frivillig, men vi fraråder å ikke følge bilens serviceprogram.

Service på elbiler

Elbiler har færre deler i drivlinjen enn en vanlig biler på fossilt drivstoff og krever derfor ofte litt mindre på service, men skifte av bremsevæske og pollenfilter er helt vanlig. I tillegg kontrolleres bremsene, hjuloppheng og resten av bilen ihht. fabrikkens normer.

Økonomiservice 5+

Haugland Automobil AS tilbyr Økonomiservice 5+. Biler eldre enn 5 år anbefaler vi service på én gang i året, eller hver 15.000 kjørte kilometer. 

Bestill time

Timebestilling

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg med en passende time.