Våre tjenester

Våre tjenester

Vi etterstreber alltid å ha markedets beste pris og kvalitet. I de tilfellene vi ikke lykkes, vil vår prisgaranti gi deg markedets beste pris i kjøpsøyeblikket. Vår prisgaranti gjelder for alle norske konkurrenter. Det eneste du trenger å gjøre, er å dokumentere at en norsk konkurrent har bedre pris og at varen er tilgjengelig for kjøp til oppgitt pris.

Kontakt oss

Biloppretting

Gratis taksering, avtalt tid og pris, samt garanti på utført arbeid. Vi vil gjengjelde din tillit ved valg av vårt verksted ved å levere til avtalt tid og pris, og selvfølgelig stiller vi garanti for utført arbeid.

Les merBestill time

Bilpleie: innvendig vask

Rengjøring av interiøret, grundig støvsuging, luftblåsing, vask av vinduer, dørkarmer og matter.

Kr. 1100Bestill time

Bilpleie: rens av interiør

Luftblåsing, grundig støvsuging, rens av all tekstil, grundig rengjøring av interiøret, vask av matter, vinduer, dørkarmer og dørtrekk, ozonbehandling.

Kr. 2800Bestill time

Bilpleie: trestegs lakkbehandling 

Utvendig vask, fjerning av asfalt og salt, kjemisk lakk rens, polering, gummifornyer på dekk og lister i tillegg til en beskyttende voks.

Kr. 4500Les mer

Bilpleie: utvendig vask

Avfetting, felg rens, håndvask, tørking, gummifornyer på dekk og lister.

600 krBestill time

Bytte frontrute

Visste du at vi kan reparere steinsprutskader og bytte frontrute på bilen din? Så lenge du har kasko eller delkasko, er det ingen kostnad for deg å utbedre steinsprut hos Haugland Automobil AS. Ved bytte av frontrute betaler du samme egenandel uansett hvilket verksted du bruker.

Les merBestill time

Dekkhotell

Prisen inkluderer vask, oppbevaring og skift. Er bilen utstyrt med TPMS (dekktrykk varsling) programmerer vi selvsagt dette også. Med vårt dekkhotell sørger vi for sikker lagring av dine dekk til neste sesong. Unngå tunge løft og nyt en kopp kaffe mens vi ordner dekkene dine.

Kr. 950Les mer

Dekkskift personbil

Vi hjelper deg med dekk og felger til stort sett alle biltyper, samt hjulskift. Hos oss finner du sommerdekk og vinterdekk fra svært mange forskjellige dekkfabrikanter. Dette sikrer at vi kan levere dekk som passer akkurat din bil!

Kr. 450Les mer

Dekkskift vare/bobil

Vi hjelper deg med dekk og felger til stort sett alle biltyper, samt hjulskift. Hos oss finner du sommerdekk og vinterdekk fra svært mange forskjellige dekkfabrikanter. Dette sikrer at vi kan levere dekk som passer akkurat din bil! Gjelder opp til 4 hjul.

kr. 650Les mer

EU-kontroll

Til tross for nye regler med mer fleksibilitet, er det viktig å huske at fristen for den periodiske kjøretøykontrollen er endelig. Du risikerer avskilting hvis fristen ikke blir overholdt.

Kr. 1090Les mer

EU-kontroll >3,5t

Til tross for nye regler med mer fleksibilitet, er det viktig å huske at fristen for den periodiske kjøretøykontrollen er endelig. Du risikerer avskilting hvis fristen ikke blir overholdt. 

kr. 1390Les mer

Feilkode avlesning

Vi avleser alle diagnosesystemer og får en god oversikt over alle feilkoder.

Kr. 600Bestill time

Forkontroll

Vi avleser for eksempel feilkoder og sjekker disse mot feiltabeller og bulletiner/register. Dette danner et godt grunnlag for en riktig og effektiv reparasjon.

Kr. 850Bestill time

Hjulstilling m/justering

Kontrollen undersøker om bilens hjul har riktig vinkel og innstilling, er det avvik blir det korrigert.

Kr. 1900Les mer

Karosseriskade

Ingen karosserier er like og alle fabrikantene har egne arbeidsmanualer for sine merker og typer. Disse manualene er et viktig verktøy vi selvfølgelig benytter oss av ved utbedring av hver enkelt skade, og spesielt på strukturskader.

Les merBestill time

Klimaservice

Vår klimaservice sørger for at ditt anlegg fungerer som det skal år etter år. Fra kr 1035,- får du etterfylling av gass, vacuumering og funksjonstest av anlegget.*

*Benyttet gass og eventuell klimaavgift tilkommer.

Fra kr. 1250*Les mer

Lakkering

Vi kan tilby alt fra omlakkering og hellakkering av din bil til flekk-lakkering. All lakkering utføres i en topp moderne lakkeringshall hvor din bil blir ivaretatt.

Les merBestill time

Oljeskift

Noe av det viktigste du kan gjøre for å bevare bilmotoren er å peile oljen regelmessig. Alle motorer skal faktisk forbruke litt olje. Dette er et tegn på at alle vitale deler får nødvendig smøring og kjøling.

Les merBestill time

Økonomiservice 5+ fossilbil

Biler eldre enn 5 år anbefaler vi service på én gang i året, eller hver 15.000 kjørte kilometer. Prisen inneholder også 5 liter olje, oljefilter og mva

Kr. 2990Bestill time

Økonomiservice 5+ elbil

Biler eldre enn 5 år anbefaler vi service på én gang i året, eller hver 15.000 kjørte kilometer.

kr. 1990Bestill time

ANNET

Finner du ikke den tjenesten du leter etter? Ta kontakt med oss!

Kontakt oss

Del opp regningen med BilXtra-kortet

BilXtra-kortet* gir deg som forbruker 30-60 dager faktura helt uten ekstra kostnad. Velger du å dele opp betalingen fra 4-12 måneder, kommer det ingen renter i tillegg. Søk om BilXtra-kortet i nærmeste BilXtra-verksted eller BilXtra-butikk.


*Forutsetter godkjent kredittvurdering

Søk nåLast ned brosjyre

Timebestilling

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg med en passende time.