Bruk av informasjonskapsler og personvern

Ta servicen hos oss – Behold garantien.

Personvernerklæring


Haugland Automobil AS
https://hauglandautomobil.no/


Haugland Automobil AS behandler personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.


1. Hvem er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger?
Haugland Automobil AS (org. no. 911 695 170) har et overordnet ansvar for behandling av personopplysninger som samles inn på nettsiden hauglandautomobil.no.


2. Hvordan behandles personopplysningene?
Informasjonen vi får via cookies på vår nettside brukes til å gjøre forbedre nettsiden og gjøre den mer brukervennlig, for å sende relevant informasjon til våre brukere og for å kontakte personer, som ønsker å komme i kontakt med oss ved å bruke kontaktskjema eller nyhetsbrev påmelding.


3. Hvor får dere opplysningene fra?
Vi får informasjon fra kontaktskjemaene på vår nettside, nyhetsbrev og Google Analytics.


4. Deles opplysningene til tredjeparter?
Vi bruker verktøy til å analysere trafikk på nettsiden og levere informasjon. Vi deler ikke informasjonen med andre enn våre tredjepartsleverandører listet under.

Vi deler ikke personlig identifiserende informasjon med noen av disse tjenestene, hvis du har oppgitt oss din kontaktinformasjon i våre kontaktskjemaer. Informasjon om deg er kryptert og lagret trygt hos Haugland Automobil AS. Vi er underlagt og følger det norske lovverket. Vi respekterer våre besøkende eventuelt ønske om å få innsyn, endret eller slettet personopplysninger.

Analyse:
Google Analytics

Annonsering:
Google Adwords
Facebook/Instagram
LinkedIn
Mailchimp

5. Hvor kan jeg leser mer om personvernsopplysningene til deres tredjeparts leverandører?
Følge linkene under og les mer om personvernsopplysningene til våre tredjeparts leverandører:

Google analytics
Google Ads
Mailchimp
Facebook/Instagram
Linkedin

6. Hva er informasjonskapsler/cookies?
Hauglandautomobil.no benytter informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er små informasjonsfiler. Disse blir liggende igjen i nettleseren din for at tjenesten vår skal virke best mulig for deg som bruker. Du kan når som helst avvise lagring av informasjonskapsler, men dette kan påvirke funksjonaliteten.

Bruk innstillingene i nettleseren din, for å godta informasjonskapsler på nettsiden. Her kan du normalt angi om du aksepterer lagring av informasjonskapsler fra nettsidene du besøker, fra tredjeparter som er tilknyttet nettsidene og eventuelt om du ønsker å bli varslet hver gang en ny informasjonskapsel blir lagret. I innstillingene til nettleseren finner du også en oversikt over alle informasjonskapsler som er lagret, slik at du kan få oversikt og eventuelt slette uønskede informasjonskapsler.

På Nettvett.no kan du lese mer om hvordan du kan sette nettleseren din til å akseptere eller avvise informasjonsskapsler.

7. Hvordan behandles (slettes og arkiveres) opplysningene?
Via kontaktskjema(er) på denne nettsiden samler vi inn data som navn, e-postadresse, telefonnummer, registreringsnummer, kilometerstand og hva forespørselen gjelder.
Vi ber om disse opplysningene for å kunne besvare henvendelsen på best mulig måte.
Ved å benytte kontaktskjema på denne nettsiden samtykker du i at vi lagrer dine data og at vi kan sende deg digital kommunikasjon.

Kontaktopplysninger mottatt gjennom nettsiden https://hauglandautomobil.no/ lagres så lenge du er kunde hos oss eller til du ønsker at vi skal slette opplysningene vi har lagret om deg.Vi tar ditt personvern på alvor, og vil aldri dele dine personopplysninger med tredjeparter. Du kan trekke tilbake alle samtykker når du selv måtte ønske.Du som bruker av våre nettsider har rett til å kreve innsyn i personopplysningene, som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.


Informasjon slettes/redigeres på oppfordring ved å kontakte vårt kundesenter. Kontakt oss på epost:
Post@hauglandautmobil.no eller telefon: 56 39 05 00 om du ønsker at opplysningene skal redigeres eller slettes.
Du kan selv melde deg av vårt nyhetsbrev med å klikke på en link i bunnen av nyhetsbrevet.

8. Hvilke rettigheter har den registrerte?
Enhver som spør, har rett til innsyn i egne opplysninger som er registrert hos Haugland Automobil AS.

9. Hvordan sikres opplysningene?
Haugland Automobil AS har etablert rutiner og retningslinjer for å sikre dine opplysninger, og for å sikre at at uvedkommende ikke får tilgang til dine personopplysninger.

10. Kontaktinformasjon
Haugland Automobil AS
Telefon: 56 39 05 00
E-post: post@hauglandautomobil.no

Post- og besøksadresse:
Hodlebrautsvegen 8, 5281 Valestrandsfossen

Timebestilling

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg med en passende time.

Vi holder stengt fredag 30. september grunnet fagdag. Benytt online skjema for booking av time. Vi er tilbake som normalt mandag 3. oktober.